Produkty pro iso whey zero clear (19)

Jasný Izolát Syrovátkového Proteinu 90%

Jasný Izolát Syrovátkového Proteinu 90%

Naše Clear WPI 90% je prémiový izolát syrovátkové bílkoviny navržený tak, aby poskytoval výjimečnou čistotu a jasnost. Získává se z vysoce kvalitních mléčných zdrojů a prochází pokročilými filtračními procesy, které odstraňují nečistoty a dosahují koncentrace bílkovin 90%. Díky svému průhlednému vzhledu je ideální pro formulaci jasných a vizuálně atraktivních proteinových nápojů a doplňků. Jiné jméno: Clear Whey Protein Isolate 90% Spec./ Čistota: 90% (Další specifikace mohou být přizpůsobeny) Vzhled: Bílý prášek Hlavní funkce: podpora růstu a opravy svalů Testovací metoda: HPLC
WHEY PROTEIN

WHEY PROTEIN

SYROVÁTKA PROTEIN
Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Izolát syrovátkového proteinu běžný - Izolát syrovátkového proteinu běžný 1000kg

Izolát syrovátkového proteinu běžný - Izolát syrovátkového proteinu běžný 1000kg

Molkenprotein Isolat (WPI) se získává odstraněním dostatečného množství neproteinových složek z syrovátky, takže hotový suchý produkt obsahuje nejméně 90 % bílkovin na bázi sušiny. Vyrábí se procesy membránové filtrace a/nebo iontové výměny. Kyselost Molkenprotein Isolatu může být upravena přidáním bezpečných a vhodných pH upravujících složek. Náš WPI pro lidskou spotřebu splňuje všechny předpisy a shodu s Evropskou unií. Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Blue Frozen Plus - Uklidňující osvěžující gel - 500ml

Blue Frozen Plus - Uklidňující osvěžující gel - 500ml

Gel Profesionální super osvěžující, který přináší úlevu a vitalitu pleti - Profesionální super osvěžující mast, která je ještě hustší a přináší úlevu a vitalitu pleti a zklidňuje zarudnutí. S vysoce osvěžujícími, hydratačními a zklidňujícími vlastnostmi. Navíc okamžitě zvýrazňuje světlé barvy. V kombinaci s tradiční vazelínou. Přináší zákazníkovi příjemný pocit úlevy. Kelímek o objemu 500 GR Jak aplikovat Blue Frozen Plus Používejte produkt na již ošetřených místech strojkem, aby se zajistila trvanlivost šablony.
Sprite Zero - SODAS

Sprite Zero - SODAS

Jak importovat plechovky Sprite zero o objemu 0,33 l ve velkém? Je to snadné s Chutyptm, vaším specialistou na import PGC a na celý ELDPH, dodavatelem mezinárodních značek. Importujte své plechovky Sprite zero o objemu 0,33 l ve velkém pro velkoobchodní distribuci. Chutyptm vám nabízí tyto plechovky Sprite zero o objemu 0,33 l za nejnižší cenu ve Francii. SKU: plechovka-Sprite-zero-0.33cL Kategorie: Nápoje, Sody Štítky: Nápoj, Sody
100% Pure Creatine Creapure 300g

100% Pure Creatine Creapure 300g

Doplňková strava na bázi kreatinu. Maximální čistota pro zvýšení sportovního výkonu.
ZYTIGA - ZYTIGA 250 MG 120 TAB

ZYTIGA - ZYTIGA 250 MG 120 TAB

ZYTIGA 250 MG 120 TAB Účinná látka: Abirateron acetát COO: TURECKO
Disk z oxidu zirkoničitého HT bílý

Disk z oxidu zirkoničitého HT bílý

HT White je zubní zirkonoxid s velmi vysokou ohybovou pevností (1100 MPa) a střední propustností světla (42 %). Tato konstrukce obsahuje optimální míru pro monolitickou a anatomicky redukovanou výrobu restaurací pro jednotné zuby a mosty. Kvalita flexibilního materiálu desky pozitivně ovlivňuje životnost frézy a zajišťuje snadné oddělení a následné zpracování. Díky těmto vlastnostem přináší HT White laboratořím ekonomické výhody.
Síran železnatý monohydrát - FeSO4·H2O

Síran železnatý monohydrát - FeSO4·H2O

Eisen(II)-sulfát, hnojivo obsahující stopové prvky, může regulovat pH hodnotu půdy, doplnit stopový prvek "železo", podpořit syntézu zelených listů a tím zabránit a kontrolovat onemocnění rostlin způsobené nedostatkem železa, které se projevuje žloutnutím listů. Zemědělský eisen(II)-sulfát, který se používá jako hnojivo, může doplnit stopový prvek železo potřebný rostlinami, podpořit syntézu chlorofylu a zabránit onemocnění rostlin způsobenému nedostatkem železa, které se projevuje žloutnutím listů. Eisen(II)-sulfát může být přidáván do vícerozměrných hnojiv, organických hnojiv a vodou rozpustných hnojiv a může být používán ve spojení s dalšími živinami potřebnými rostlinami. Eisen(II)-sulfát je rozpustný ve vodě a mírně kyselý, takže může být použit jako zlepšovač půdy. Pokud je však používán k úpravě pH hodnoty půdy, obvykle se používá spolu s organickými hnojivy.
Syrovátkový protein

Syrovátkový protein

Syrovátkový protein
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.
Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselá syrovátková prášek (AWP) je vedlejší produkt výroby sýra nebo kyselé kasein. Vyrábí se sušením čerstvé syrovátky získané z měkkých bílých sýrů. Mikrobiální fermentace snižuje použití mikrobiálního mléka a přeměňuje laktózu na kyselinu mléčnou. Kyselá syrovátková prášek se používá především při výrobě ricotty a syrovátkového másla. Také se používá jako ingredience v mnoha zpracovaných potravinách, jako je chléb, sušenky, maso, pečivo a hotová jídla. Kyselá syrovátková prášek se také nachází v čokoládě a cukrovinkách. Produkt nabízený společností Foodcom může být také použit při výrobě krmiv pro zvířata. Je to populární ekonomická alternativa k sladké syrovátkové prášku v krmivu pro selata. Kyselá syrovátková prášek se také používá v náhražkách mléka s nízkým pH.
Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Koncentrát syrovátkových bílkovin 80 % instantní (WPC 80 instantní) (WPC 80 % instantní) je vyráběn z jemné syrovátky pomocí pokročilého procesu ultrafiltrace při nízké teplotě. Proto většina bílkovin zůstává neporušená. WPC obsahuje přibližně 35 až 90 % mléčných bílkovin. Tento prášek není ochucený, a proto může přijmout jakoukoli chuť nebo aroma. WPC 80 Instant se používá při výrobě zmrzlin, jogurtů, nápojů, masných výrobků a především ve sportovní výživě. Instantní koncentrát se snadno rozpouští i ve studené vodě. WPC 80 Instant je k dispozici v baleních po 15/20/25 kg nebo v "Big Bag" 500-1000 kg. Průměrná trvanlivost WPC 80 Instant je přibližně 12 měsíců. Obsah bílkovin: min. 80 % Obsah tuku: max. 8 % Obsah popela max. 3,5 %
Demineralizované syrovátka (DEMI)

Demineralizované syrovátka (DEMI)

Demineralizovaný syrovátkový prášek (DEMI) se vyrábí odstraněním části minerálů z tekuté sladké syrovátky. V závislosti na účelu se kombinují různé techniky: iontová výměna, elektrodialýza, ultrafiltrace, mikrofiltrace nebo nanofiltrace. Foodcom S.A. nabízí širokou škálu demineralizovaných prášků podle požadavků na: - 20% demineralizovaný syrovátkový prášek - skvělý plnidlo bez přesolené chuti, - 40%, 50% demineralizovaný syrovátkový prášek - nejoblíbenější pro výrobu čokolády a pečiva, - 70% demineralizovaný syrovátkový prášek, - 90% demineralizovaný syrovátkový prášek. Demineralizovaný syrovátkový prášek (90% demineralizace) se často používá při výrobě kojenecké výživy na bázi mléka. Umožňuje výrobu složení blízkého mateřskému mléku.
Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích. MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
Koncentrát sójových bílkovin 60% – Kvalita krmiva

Koncentrát sójových bílkovin 60% – Kvalita krmiva

Koncentrát sójových bílkovin (SPC) je purifikovaný produkt získaný z loupané a odtučněné sójové mouky, který se vyrábí oddělením od sacharidů (rozpustné cukry) pomocí nejmodernější technologie extrakce v EU.
zirkoniový disk

zirkoniový disk

HT alb je dentální zirkonium s velmi vysokou odolností proti ohybu (1100 MPa) a střední průhledností (42%). Tato struktura zahrnuje optimální indikaci pro výrobu monolitických a anatomicky redukovaných restaurací pro zuby a jednotlivé můstky. Kvalita měkkého materiálu disku má pozitivní vliv na životnost nože a zajišťuje snadné oddělení a post-processing. Díky těmto vlastnostem HT White přináší ekonomické výhody uživatelům laboratoří.